Hiphop: In ons hiphop programma worden de dansers zo breed mogelijk opgeleid. Je leert popping, house en locking technieken waardoor je groeit als danser en geniet van veel afwisseling tijdens de lessen!

Hiphop MINIKIDZ: Voor jongens en meisjes van 3 tot en met 5 jaar.  Simpele hiphopdansjes, hiphopspelletjes , hiphoploopjes, hiphop handgroetjes, beatbox en coole moves om kennis te maken met de hiphopcultuur voor de allerkleinsten

Breakdance: De dans van verschillende ’moves’ en vloeiende combinaties! Acrobatisch bewegen over de vloer, de show stelen met je expressie en je energie kwijt raken op up-tempo muziek!

Popping: Door het aanspannen van je spieren in je lichaam, ontstaat de “pop”.  Een bijna robotische stijl op herkenbare popping muziek

Dancehall: Een zomerse muziekstijl die is ontstaan in Jamaica. Met ” Ragga Dancehall” ontstond er een dans met voornamelijk heupbewegingen en “Body Rolls”. Nu is het een populaire dansstijl waarbij er gedanst wordt op reggaeton, reggae en populaire Dancehall muziek.

Moderne dans/ contemporary: Een kleurrijke mix van moderne dans, klassiek ballet, werelddans, experimentele hedendaagse dans met veel aandacht voor techniek en emotie. Een inspirerende les voor iedereen.

Zangles en vocal coaching: Wil je leren zingen of een nog betere zanger(es) worden? Wij bieden de leukste zanglessen aan door niemand minder dan Rachel Traets. Je eigen stijl ontwikkelen, je zangtechniek verbeteren en podium ervaring opdoen, heel leerzaam, heel gezellig. Onze zanglessen duren 30 minuten en worden 1 op 1 gegeven.

Mail: vragen@marqeez.nl
Tel: 0642414001
Maandag:
17.00: hiphop 13+ ( Manegezaal)
18.00: House – Mq card ( Manegezaal)
18.30: Hiphop all ages ( Dancemasters Goes)
Dinsdag:
18.00: Skunqeez ( da classroom)
19.00: Funqeez ( da classroom)
Woensdag:
16:30:Lil Monqeez ( Artilleriezaal)
17.30: Hiphop 6-9 jaar ( Manegezaal)
17.30: Hiphop 3-5 jaar ( Geniezaal)
17:30 Breakdance beginners (Artilleriezaal)
18:30 Breakdance gevorderd ( Artilleriezaal)
18:30: Qrazy Kids (Manegezaal)
18.30: Hiphop/ Dancehall 8-12 ( de Biezen Putte)
19.30: Dans fitness ( Artilleriezaal)
Donderdag:
16.30: Hiphop 8-12 ( Salus Tholen)
17.00: Punqeez ( Artilleriezaal)
18.00: Junqeez ( Artilleriezaal)
19.00: MQ CARD Advanced ( Various)
20.00: MQ CARD Advanced ( Various)
20.00: Hiphop/ Dancehall voor volwassenen ( Fitnesscentrum Halsteren)
Vrijdag:
16:30: Hiphop 8-12 jaar (Manegezaal)
16.30: Moderne dans / Contemporary( Artilleriezaal)
17:30: Clique (Manegezaal)
17.30: Klassiek ballet (Geniezaal)
17.30: Dancehall 8-12 jaar( Artilleriezaal)
18.30: Darq angels ( Manegezaal)
18.30: Freestyle ( Artilleriezaal)
19.30: Dancehall 13+ ( Artilleriezaal)
Schooljaar 2018/2019

1 x per week dansen   : € 23,50 per maand
2 x per week dansen  : € 35,50 per maand
Onbeperkt dansen  : € 48,50 per maand

Betaal je voor een heel jaar, dan betaal je voor 9 maanden ipv 10 maanden.

1 x per week dansen   : € 211,50 per jaar
2 x per week dansen  : € 319,50 per jaar
Onbeperkt dansen  : € 436,50 per jaar

Het adres is Blokstallen 3 te Bergen op Zoom.
Parkeren is betaald, kinderen kunnen veilig voor de deur afgezet worden.
Alle leerlingen krijgen de kans om te schitteren op het podium, tijdens verschillende evenementen in de regio en ook tijdens wedstrijden. Onze school kent 5 demogroepen: Lil Monqeez, The Clique, Qrazy Kids, Darq Angels & Street Chique.
Onze 2 wedstrijdteams zijn: Funqeez & Hiphop Junqeez.
Ook mag je als solist(e) of duo meedoen aan verschillende wedstrijden.
Wil je graag vaak optreden of meedoen aan wedstrijden? Vraag het aan een van de docenten of mail: vragen@marqeez.nl
Wil je het lidmaatschap opzeggen bij Marqeez? Dat vinden we natuurlijk erg jammer, net als alle andere bedrijven in Nederland moeten wij voldoen aan de Wet van Dam. Lees onderstaande saaie tekst aandachtig door! dit is handige informatie die je ook kunt toepassen op andere contracten zoals een telefoonabonnement of lidmaatschap bij een andere dansschool.

Wet van Dam
Op grond van de Wet Van Dam mag een consument een stilzwijgend verlengd contract op elke maand opzeggen, ongeacht de algemene voorwaarden. De opzegtermijn mag niet meer zijn dan een maand.

Opzegtermijn van een maand
Na de eerste stilzwijgende verlenging mag de consument op grond van de Wet Van Dam op elk moment opzeggen, met een opzegtermijn van een maand. Dit geldt ook als de verlenging formeel met meer dan een maand is. Men kan dus een verlenging van een jaar krijgen, maar die mag tóch elke maand worden opgezegd. Eventuele al vooruit betaalde bedragen voor de rest van dat jaar moeten dan worden terugbetaald.

Opzeggen
De consument mag onder de Wet Van Dam te allen tijde opzeggen via hetzelfde kanaal als waarlangs hij het abonnement is aangegaan. Als men dus telefonisch of via een website een abonnement afsloot, moet men dit ook langs die weg kunnen aangaan. Een bedrijf mag niet eisen dat men schriftelijk opzegt, en weigeren de opzegging te accepteren als men toch de telefoon of de website gebruikt.

De consument moet wel nog steeds zelf bewijzen dat de opzegging is aangekomen. Dat kan bij telefonisch of per mail opzeggen lastig zijn. Bewijzen dat de mail verzonden is, is namelijk niet hetzelfde als bewijzen dat deze aangekomen is.

Veel bedrijven eisen dat men een contract of abonnementen schriftelijk opzegt, of zelfs via aangetekende post. Sportscholen eisen vaak dat men langs moet komen. En zo zijn er wel meer bedrijven die drempels opwerpen tegen consumenten die willen opzeggen. Dat mag niet meer.