Afro dance: Afrikaanse dans in een nieuw jasje. Een combinatie van hiphop, nieuwe danstechnieken en Afrikaanse dans op afro muziek en afro House!

Klassiek ballet: Speciaal voor kinderen van 4 t/m 9 jaar!
Tijdens deze lessen leren kinderen de basis van de moeder van alle dansstijlen: klassiek ballet. De les is bedoeld voor beginners.

MQ fit: Body shape, aerobics en zumba! Werken aan je conditie, lichaam en geest. 

Hiphop: In ons hiphop programma worden de dansers zo breed mogelijk opgeleid. Je leert popping, house en locking technieken waardoor je groeit als danser en geniet van veel afwisseling tijdens de lessen!

Hiphop MINIKIDZ: Voor jongens en meisjes van 3 tot en met 5 jaar.  Simpele hiphopdansjes, hiphopspelletjes , hiphoploopjes, hiphop handgroetjes, beatbox en coole moves om kennis te maken met de hiphopcultuur voor de allerkleinsten

Breakdance: De dans van verschillende ’moves’ en vloeiende combinaties! Acrobatisch bewegen over de vloer, de show stelen met je expressie en je energie kwijt raken op up-tempo muziek!

Popping: Door het aanspannen van je spieren in je lichaam, ontstaat de “pop”.  Een bijna robotische stijl op herkenbare popping muziek

Dancehall: Een zomerse muziekstijl die is ontstaan in Jamaica. Met ” Ragga Dancehall” ontstond er een dans met voornamelijk heupbewegingen en “Body Rolls”. Nu is het een populaire dansstijl waarbij er gedanst wordt op reggaeton, reggae en populaire Dancehall muziek.

Moderne dans/ contemporary: Een kleurrijke mix van moderne dans, klassiek ballet, werelddans, experimentele hedendaagse dans met veel aandacht voor techniek en emotie. Een inspirerende les voor iedereen.

Zangles en vocal coaching: Wil je leren zingen of een nog betere zanger(es) worden? Wij bieden de leukste zanglessen aan door niemand minder dan Rachel Traets. Je eigen stijl ontwikkelen, je zangtechniek verbeteren en podium ervaring opdoen, heel leerzaam, heel gezellig. Onze zanglessen duren 30 minuten en worden 1 op 1 gegeven.

Mail: vragen@marqeez.nl
Tel: 0642414001