Les aanbod


Hiphop Dance/ Streetdance: Hiphop dance is een stijl met veel afwisseling. Er zijn hiphop lessen voor alle niveaus. Beginners tot wedstrijddansers. Levendig, energiek, leerzaam en vooral veel uitdaging!

Hiphop MINIKIDZ: Voor jongens en meisjes van 3 tot en met 5 jaar. Simpele hiphopdansjes, hiphopspelletjes , hiphoploopjes, hiphop handgroetjes, beatbox en coole moves om kennis te maken met de hiphopcultuur voor de allerkleinsten

Breakdance: De dans van verschillende ’moves’ en vloeiende combinaties! Acrobatisch bewegen over de vloer, de show stelen met je expressie en je energie kwijt raken op up-tempo muziek.

Modern ballet/ contemporary: Een kleurrijke mix van moderne dans, klassiek ballet en grondwerk met veel aandacht voor techniek en emotie. Een inspirerende les voor iedereen.

Freestyle / improvisatie: Bewegen op muziek zonder voorbereiding. Leren je intuïtie en je muzikaliteit te gebruiken. Tijdens deze les kun je ook getraind worden om mee te doen aan wedstrijden.

Ladies class / female commercial: Een les waarin de aandacht wordt gegeven aan vrouwelijke dansbewegingen. Soms met high heels, soms met een uitstapje naar dancehall of andere stijlen maar alleen vrouwelijk, just feminine!