Wij zijn super trots op onze dansers, daarom zetten we periodiek iemand van onze dansschool in de picture. Wil je ook op de site laat het dan weten!

 
Hallo ik ben Rosie en ik ben 11 jaar…ik dans al best een tydje eerst in belgie en later in bergen op zoom daar leerde ik hip hop en meedoen aan wedstrijden en alles wat er bij komt kijken het is heel anders dan vroeger maar vind het zo leuk!! Ik wil heel veel leren en heel veel dansen.ik denk dan nergens aan en voel me dan heel goed. Nu ga ik ook bij margeez dansen en ga dancehall erbijdoen en hoop nog veel te leren en veel plezier te hebben want dansen is het liefst wat ik doe!!! Xx rosie
Hey, hoi allemaal. Ik ben Isa en ben 11 jaar. Ik dans nu 5 jaar, voornamelijk Hiphop. In dansen kan ik al mijn gevoel kwijt. Ik heb super veel zin in een nieuw dansjaar, bij house of marqeez!
Heei, ik ben Kelly en 16 jaar oud. Ik dans al bijna 10 jaar. Ik begon met de dansstijlen klassiek, street-jazz, showmusical en modern. Toen ik later op de vooropleiding kwam op het Rijks heb ik kennis gemaakt met hedendaags, popping en hiphop. Nu ga ik ook in het demoteam bij Marqeez dansen. Ik heb super veel zin in deze nieuwe ervaring! Als ik dans kan ik mijn emoties en energie kwijt. Dat is zo’n goed gevoel! Dans is daarom mijn lust en mijn leven! Tot bij het Marqeez!
Hai ik ben Joanna en ben 9 jaar.
Sinds dat ik op hiphop ben gegaan, dans ik t liefst de hele dag! Vorig jaar heb ik voor t eerst hiphop wedstrijden gedanst en vond dit super gaaf!! Ik ga nu bij Marqeez ook dancehall dansen ! Volkan is lekker gek maar kan ook serieus zijn zodat wij goed gemotiveerd blijven! En deze combinatie past echt goed bij mij. Ik vind het leuk om lekker te lachen en uit m’n dak tegaan, maar vind het ook heel belangrijk dat ik gedreven ben zodat ik goed resultaat boek! Kan bijna niet wachten tot de vakantie voorbij is zodat ik weer lekker kan gaan knallen!! Misschien wel met jou ?!!
Ik ben Mitzy, 14 jaar en ik zit op het Roncalli. Ik dans alweer bijna 11 jaar, dansen is altijd al hetgene geweest wat ik het liefste doe. De stijlen waarmee ik ervaring heb zijn: HipHop, Streetdance, Popping, House en Dancehall. Maar mijn favoriete dansstijl is toch echt Dancehall !! Hoop jullie snel te zien bij Marqeez.
Hi ik ben Megan en ik vind dansen leuk omdat je er je gevoel goed in kwijt kan als je vrolijk bent kun je bijvoorbeeld dancehall doen en als je boos bent dingen zoals .harde hiphop!
Op dansles kun je van alles kan doen je kan je eigen stijl beetje bedenken je kunt leuke combinaties maken zoals bij freestyle!
Tot snel bij Marqeez !
Hooii ik ben Kiki en 16 jaar
Vroeger toen ik klein was kon ik al nooit stil zitten. Nu heb
Ik heb op t rijks 3 jaar de vooropleiding dans gedaan maar ik heb super veel zin om een nieuwe stijl te ontdekken. Van hedendaags, modern, klassiek en urban ga ik nu genieten van dancehall en ga ik bij een demo groep van Marqeez….:ik heb er enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Eens een passie altijd een passie.
Heey ik ben Abby, 14 jaar
Dansen is altijd al mijn passie geweest, een dag niet gedanst is een dag niet geleefd.
Ik kan al mijn gevoelens in het dansen kwijt.
Ik vind de stijlen hiphop, popping, dancehall en freestyle het leukst om te dansen.Ik heb niet normaal zo veel zin om bij the house of Marqeez te gaan dansen volgend jaar!
Hallo ik ben Didi en ik ben 12 jaar. Ik zit nog niet zo lang op dansles, maar mijn passie is altijd dansen geweest.
Toen ik klein was stond ik al met mijn dansschoenen aan en danste ik met plezier.
Van Volkan kreeg ik veel energie en hij hielp iedereen met de moeilijke puntjes, waardoor je het wel kan.
Ik zit op hip hop en voel me daarin helemaal thuis.
Ik ga er helemaal voor straks bij Marqeez, ik heb er zin in.
Hallo ik ben Puk en ik ben 11 jaar!Ik dans al vanaf mijn 4de klassiek ballet en volg sinds 2013 privé taplessen in Antwerpen.
Mijn passie is zingen, dansen en acteren.Ik heb in verschillende professionele producties mogen spelen:
Sprookjesboom een wonderlijk muziekfeest van de Efteling, Sound of Music van Stage Entertainment , diverse tv series, Reclames en Shoots.
Sommige jonge kinderen kennen mij misschien van het Kinderen voor Kinderen koor (Vandaag ben ik de baas Dierenvriend, Gruwelijk Eng).
Bij Kinderen voor Kinderen krijgen we elke zondag les van de dansdocenten van Lucia Marthas en raakte ik nog meer geïnteresseerd in andere dansstijlen. Zo kwam ik bij Volkan terecht waar ik mijn passie voor dans nog meer kan uitbreiden.
Als ik niet aan het zingen ben….. dan zie je me wel dansen… bij Marqeez!
Hey, ik ben Itske. Ik ben 14 jaar en ik zit op het roncalli. Ik vind dansen zo leuk omdat je het op je eigen manier kan doen. Iedereen heeft een andere manier van dansen en dat vind ik leuk want zo heb je ook nooit het gevoel dat wat je doet fout is. Wat ik naast het dansen zelf ook leuk vind is dat je veel nieuwe mensen leert kennen. Ik heb heel erg veel zin in het komende jaar bij Marqeez!